El dia 28 de maig se celebra el Dia Mundial de l'hamburguesa, un dels aliments que més combinacions possibles ens ofereix. Un plat apte per a tots els gustos! La seva base pot ser de porc, vedella o pollastre i es pot menjar sola o acompanyada de mil ingredients variats. I és que tal és la seva pluralitat que s’ha creat tot un sector de la restauració en què les seves cartes giren entorn de les hamburgueses.
I no només es poden fer combinacions amb els seus ingredients base, sinó que també es pot jugar molt amb la guarnició, tot i que de vegades és impossible resistir-se a unes bones patates fregides. La clau d’una bona hamburguesa és la qualitat del producte, i els mercats de Barcelona ens obren tot un ventall de possibilitats.
Avui us presentem dues opcions! Des de fa més de 10 anys, la Carmen regenta la seva parada, Carns Carmen, al Mercat de Montserrat. La Carmen us prepararà al moment l’hamburguesa del gust que preferiu perquè després pugueu gaudir-la a casa!
Carns Macià, al Mercat de Galvany, ofereix carn melosa, tendra i amb sabor, la base perfecta per a les vostres hamburgueses! Carns Macià és una empresa familiar, amb el Jordi al capdavant, la segona generació. Es dediquen a la ramaderia extensiva: els animals -vedella, vaca i bou- han estat criats en llibertat en un entorn natural i sostenible, a Sant Aniol de Finestres (la Garrotxa), on pasturen, juguen i dormen. Les cries mantenen una alimentació equilibrada basada en herba del prat, llet de la mare i oli de lli, un dels cereals més sans. A més, procuren que estiguin almenys sis mesos amb la seva mare per assegurar el seu benestar.
Afegeix un comentari