Una setmana més, els mercats de la ciutat han organitzat activitats per a tots els públics. A més, amb l'arribada de la primavera, el temps convida més a sortir de casa i visitar el mercat del barri per participar en alguna de les activitats que s'hi fan! Estigueu ben atents:
Aquesta setmana, al mercat del Ninot, divendres aprendrem a fer arrossos. El xef Gurguí ens ensenyarà tots els secrets d'aquest meravellós plat i ens mostrarà tres receptes diferents: rissotto de primavera, arròs de peix i maris i arròs caldós de muntanya. Dissabte serà el torn d'elaborar tapes ben divertides i originals. En aquest cas, s'aprendrà a elaborar un caneló de carbassó farcit de mascarpone, salmó fumat i nous; llagostins arrebossats amb quicos i maionesa de wasabi; mousse d'albergínia amb crema de pebrots del piquillo; i tempura de verdues amb pesto vermell.
La cosa no acaba aquí, perquè durant el matí de dissabte el mercat de Lesseps ha organitzat diverses activitats per celebrar l'arribada de la primavera! De 10 a 13 hores una blocaire gastronòmica ensenyarà a preparar tapes amb productes de mercat a tots els assistents. A més, la jornada comptarà amb el millor ritme ja que un discjòquei animarà la festa amb els millors temes i animarà als clients i clientes a participar al sorteig de productes de mercat. Vine, fes-te fotos al photocall del mercat, i participa a la celebració!
Durant els propers dies, no dubtis de venir a passar una bona estona #demercat amb nosaltres!
Afegeix un comentari