Després de l’aturada per la pandèmia, tornen els tallers de tast de vins de proximitat DO i maridatge de productes frescos. Serà demà divendres 22 d’octubre a les 19.30 al Mercat del Ninot de Barcelona.
Durant el taller, es presentaran i provaran vins ecològics de la DO Penedès i alguns productes i plats amb els quals s’aconsellin de maridar.
Els vins escollits seran els següents:
Vallformosa - Freyé Rosat
Parató - Parató Samsó
AT Roca - Esparter
Mont Rubí - Black
Can Feixes - Can Feixes Blanc Tradició
Finca Viladellops - Finca Viladellops Xarel·lo
La presentació de producte la farà Lluís Macià, de Fruites Macià, i els maridatges aniran a càrrec de l'expert en aquest camp, Ramon Guix.
Les parades del Mercat del Ninot que aportaran producte a l'activitat seran les següents:
Xarcuteria Tomás
Llegums Porta Novau
Bacallaneria Perelló
Isa i David peix i marisc
Xarcuteria Escofet Oliver
Per assistir a l’activitat, fes la teva reserva al següent enllaç.
T’hi esperem!
Afegeix un comentari