El primer que acostuma a haver-hi a un mercat és un bar. És per això que els bars de mercat tenen molta història, i també persones que hi són a primera fila des de fa molts anys! Avui us portem dos establiments d’allò més autèntics que ben segur us faran fer gana!
El Bar del Mercat de la Marina és un local familiar, gestionat per la Pilar i el seu fill. Tenen entrepans, croquetes casolanes, truites de verdures… I, per descomptat, tripes! La seva especialitat són els “canarios”, uns entrepans de pa de motlle que ja feia l’antic propietari del bar i que van decidir heretar.
Reuneixen clients de tota mena: gent del barri, persones que van al mercat… Asseguren que hi tenen una molt bona relació i que després de tants anys acaben establint-hi amistat.
Una altra proposta és el bar BarMand del Mercat de la Concepció, que fa 42 anys que ofereix esmorzars i tapes. És conegut pels seus calamars a la romana, els ous a la riojana, les mandonguilles en salsa, les tripes, les patates braves i els seitons en vinagre. També tenen entrepans combinats de tota mena!
I si el que voleu és esmorzar amb qualitat, us proposem el bar El Cafetó, al Mercat de Lesseps. Un bar que forma part del mercat des del 2005 i on hi podreu tastar esmorzars tant dolços com salats. Al peu del canyó s’hi troba l’Helena, la seva propietària, que us rebrà amb el seu millor somriure.
Tant si us agrada començar el dia amb un bon entrepà de truita o si preferiu un toc dolç amb alguna brioixeria, a El Cafetó hi trobareu totes les opcions. A més, els dissabtes fan esmorzars de forquilla com ara callos, musclos o entrepans de tota mena. Moltes opcions per agafar energia per a tot el dia!
Afegeix un comentari