El Jordi Cuevas s'estrena aquesta novena edició de la fira Mercat de Mercats com a Artista de Mercat. L'any passat també hi va assistir però com a parada de mercat, la qual va omplir de tot tipus de bolets perquè la temporada ho va permetre.
El paradista és un expert en bolets i a la seva parada, quan la temporada és bona, en podem trobar de tot tipus i sabors. És per això que ha decidit parlar-nos de la seva especialitat durant la ponència a la fira: dels bolets.
Sota el títol "Si plou i fa sol, menjarem bolets!", el paradista ens oferirà una sèrie de trucs i consells a l'hora de consumir, conservar i cuinar aquest producte que tan ens agrada!
"L'ambient de mercat m'agrada molt, sobretot el tracte personalitzat que intentem transmetre els paradistes", ens explica el Jordi. I és ben bé això el que ell fa amb els seus clients, ja que sempre els recomana que per a un consum òptim de qualsevol bolet, cal cuinar-lo a alta temperatura abans per a la seva bona conservació. D'aquesta manera, el fong es mor i podem guarda-lo directament a la nevera i consumir-lo a posteriori.
Aquest i d'altres trucs són els que el Jordi ens explicarà el proper diumenge 21 d'octubre a l'estand de l'IMMB de Mercat de Mercats. No hi falteu! Per a més informació sobre totes les ponències dels Artistes de Mercat consulteu aquest enllaç.
Afegeix un comentari