Redacció Mercats BCN
L’influencer gastronòmic Rafuel (@rafuel55), expert en adaptar a l’actualitat la manera de cuinar plats de tota la vida, va preparar a la Fira Mercat de Mercats una recepta de fideus a la cassola per llepar-se’n els dits. Per fer-ho va utilitzar productes de mercat i de la temporada de tardor, com els camagrocs o els xampinyons.
Us animeu a seguir la recepta amb nosaltres?
Comencem!
- Comencem aixant els allets a la paella.
- Hi afegim els xampinyons i els fregim. Igual que els camagrocs, que ens donaran un gust i una textura molt bona.
- A continuació, hi posem la botifarra (que recomana molt que sigui de qualitat i de mercat).
- Hi afegeix ceba caramel·litzada i tomàquet madurat al sol. És important que sigui així perquè reuneix moltes propietats.
- Després hi posem la pasta, que el Rafa aconsella que sigui una pasta italiana seca de qualitat.
- Hi incorporem brou vegetal.
- I, per últim, hi afegim el xoriç.
Si no vau poder assistir a la sessió durant la fira, no us perdeu la gravació del showcooking al canal de Youtube de Mercat de Mercats.
Afegeix un comentari