Aquest dissabte la 32a edició del Festival Tradicionàrius arriba al barri de Gràcia. A partir de les 12 h és el torn dels Xeremiers i Glossadors de Mallorca als mercats de l'Abaceria, de la Llibertat, de l'Estrella i de Lesseps.
Com cada setmana a l'aula de cuina del Ninot hi aprendrem a preparar nous plats i receptes. El dimecres el destinarem a les sopes i cremes. Concretament farem sopa de Miso amb fideuets d'arròs, crema de carabassa amb poma, gingebre i llet de coco, i crema de bolets amb oli i romaní. El dijous, per la seva banda, aprendrem a fer pintxos. En aquest cas, seran pintxos de carxofa i tempeh, de pollastre Satay, i de corball adobat. Finalment, el dissabte serà el torn dels més petits. Nens i nenes d'entre 5 i 10 anys faran els seus primers passos a la cuina.
També al dissabte, al Mercat de la Boqueria continuarà amb la celebració del seu 180è aniversari amb l'inici del taller del xef convidat. Així doncs, al llarg de l'any veurem en acció diferents xefs de prestigi del país. A més, els assistents podran degustar algunes de les seves propostes.
Finalment, el mateix dissabte, en el Mercat de Sant Antoni se celebrarà la XVI Trobada Col·leccionista Plaques de Cava. Durant l'acte es posarà a la venda una ampolla commemorativa de cava Colomer Bernat amb plata envellida i 4 pirules més.
Afegeix un comentari