Arriba una de les nits més màgiques de l'any, la més curta... Sant Joan! Ens reunim amb la família o amics, celebrem l'arribada de l'estiu i fem un bon àpat. Com no pot ser d'una altra forma, per acabar de sopar, de postres toca la tradicional coca de Sant Joan.
N'hi ha de molts tipus, mides i gustos: de llardons, de crema, amb fruita confitada... La qüestió, és que ens tots els casos, a l'hora de preparar-la i seguir la recepta, la majoria d'ingredients els podem trobar als mercats de la ciutat! Els i les paradistes us estaran esperant amb un somriure d'orella a orella i us atendran amb els millors trucs i consells.
A l'hora de preparar la coca de fruita, la podem confitar nosaltres o comprar-la directament confitada al mercat. A continuació us proposem una recepta deliciosa de coca de Sant Joan del Mercat de la Vall d'Hebron:
Per als qui us agradi més un altre tipus de coca de Sant Joan, des de la revista Cuina ens proposen quatre receptes per celebrar la festivitat!
No us ho penseu, aneu al mercat a comprar els ingredients i atreviu-vos a preparar-ne una de deliciosa.
Afegeix un comentari