L'Àngels Fisas és paradista del Mercat de la Concepció i ja ha participat diversos anys com a Artista de Mercat a Mercat de Mercats. Aquest any repetirà, i és que per a ella es tracta d'una experiència molt positiva ja que "et donen l'oportunitat d'explicar coses que un mateix coneix i fer-les arribar a la gent", ens explica la paradista. La seva família porta més de quaranta anys a la parada Fruites Molins i la majoria de fruites i verdures que venen provenen del seu propi hort, situat a Molins de Rei.
Aquest any, l'eix central de la fira Mercat de Mercats és la sostenibilitat i és per això que l'Àngels ens parlarà de les mesures de reaprofitament que duen a terme ella i la seva família tant a la parada del mercat, com al camp on treballen el producte. "Tot l'excedent del nostre camp és recollit per espigoladors que en fan un aprofitament i aquí al mercat, per exemple, proveïm fruita i verdura a menjadors socials", ens diu la paradista. Durant la seva ponència, l'Àngels voldra demostrar als oients com aprofitar el menjar que tenim a la nevera sense malgastar-lo ni acabant-lo llençant.
A més, a la parada Fruites Molins totes les bosses que es reparteixen són de paper des de fa ja vint anys, una altra pràctica sostenible.
Si ho voleu saber tot sobre reaprofitament de fruites i verdures, no us perdeu el proper divendres 19 d'octubre a partir de les 18:30 hores, la seva xerrada "Verdura ecològica i de proximitat, com la reaprofitem?" a l'estand de l'IMMB de Mercat de Mercats. Si voleu consultar els horaris i els temes de la resta de xerrades dels Artistes de Mercat, ho podeu fer en aquest enllaç.
Afegeix un comentari