Saps com organitzar la nevera per tal que els aliments que hi tens no et caduquin? Saps com preparar-te una llista adient amb tot el que necessites abans d’anar al mercat? Saps quina és la temperatura ideal de la nevera per a la millor conservació dels aliments? A l'hora de cuinar, saps cuinar amb la mesura correcte?
Aquestes són algunes de les preguntes que el taller de Som gent de profit ens poden respondre. Aquest dissabte 16 de desembre es va organitzar un taller al Mercat de les Corts per aprendre trucs d’aprofitament dels aliments.
El matí de dissabte al Mercat de Les Corts va estar dedicat a la campanya. Per una banda, hi teníem el taller, on el xef mag ens van donar els millors consells contra el malbaratament alimentari i va dinamitzar l'activitat amb un toc d'humor i de màgia. Pares, mares i els més petits de casa, rodejaven l'espectacle de màgia, escoltant ben atents, els trucs que el xef explicava.
També es podia donar un cop d'ull a la 'Nevera de Profit', on es mostrava la millor distribució a l'hora d'ordenar els aliments que tenim a la nevera.
Per altra banda, diversos voluntaris, explicaven a la gent que assitia al mercat l'objectiu de la campanya i repartien diversos materials, com bosses biodegradables o pinces per guardar els aliments i garantir la seva bona conservació.
Aquesta campanya és essencial als mercats, com a principals establiments de producte fresc i com a punt constant de confluència entre consumidors i distribuïdors.
Amb aquesta iniciativa es vol implicar tant als consumidors com als paradistes, ja que els segons, seran claus a l’hora d’ajudar a comunicar la campanya amb els elements més bàsics i donar consells per conservar millor els aliments.
Afegeix un comentari