L'aula de cuina del Mercat del Ninot encén els fogons una setmana més i ve carregada de tallers "Cuinem al Ninot" de cuina de tota mena i per a totes les edats. Voleu conèixer-les?
Demà, 17 de gener, a partir de les 10:30 hores hi tindrà lloc el taller "La reina de l'hivern:la carxofa", que també es repetirà a les 18:30 hores. Cadascun dels plats del taller aniran dedicats a aquest producte de temporada que tan ens agrada: carpaccio de carxofes amb tomàquets secs i avellanes, cors de carxofa confitats i virutes de foie i carxofes amb ou poche i salsa holandesa.
El dissabte serà el torn del taller infantil, on els més menuts de casa prepararan pastissos sense cocció. Veniu i gaudiu d'aquest magnífic taller!
Dimecres 22, també a l'aula gastronòmica del Ninot, hi tindrà lloc un taller de sopes i cremes a partir de les 18:30 hores. Durant la jornada, els assistents aprendran a preparar sopa de miso amb fideus d'arroòs, crema de carbassa amb poma, gingebre i llet de coco i crema de bolets amb oli de romaní.
A més, el Mercat de Santa Caterina ha organitzat divendres 17, organitzarà conjuntament amb Enjoy Wine un taller on s'aprendran tots els detalls de les denominacions d'origen de Catalunya.
Afegeix un comentari