Les festes ja han passat i un any més la gastronomia va estar-hi molt present però els mercats no descansen i en aquest sentit, aquesta setmana des del Mercat del Ninot han organitzat diversos tallers de cuina per a tots els gustos i edats.
El proper dijous 9 de gener el taller de Cuinem al Ninot anirà dedicat a la cuina d'aprofitament. Així doncs, a partir de l'elecció de tres ingredients es faran múltiples plats en què en seran els protagonistes. Serà una manera molt pràctica per treure el màxim rendiment als productes que es tinguin a l'abast.
El dia següent, a l'aula gastronòmica del Mercat del Ninot, serà el torn de les quiches i les coques, a més el taller tindrà doble sessió: al matí serà de 10:30 a 13 hores i a la tarda de 18:30 a 21 hores. Durant la classe aprendrem a preparar amb massa brisa, quiches amb carxofes, bolets i formatge blau i coca d'escalivada i sardines/botifarra.
El dia 11 hi tindrà lloc un taller de cuina amb petits i petites xefs! En aquest, hi prepararan trufes a partir de les 10:30 hores.
A què espereu per venir a aprendre deliciosos plats #demercat?
Afegeix un comentari