La Lourdes Vico és la propietària de la parada Aviram i Cuina Mercè del Mercat de L'Estrella. Un parada amb molta història, ja que es remunta a la generació dels seus avis, Lola i Domingo. En la seva època, però, només venien pollastres (de fet, llavors es deien Polleria Fernandez), i no va ser fins fa 15 anys que van obrir la part de cuina de la seva parada -que va quedar ja en mans de la Lourdes. Ella ens explica que li encanta treballar a la cuina, ja que li permet cuinar el que li ve de gust quan li ve de gust!
La Lourdes ja fa ver de paradista al Mercat de Mercats en dues ocasions, fa 5 i 7 anys, i enguany s'ha animat a participar-hi com a artista perquè té ganes d'explicar-ho tot sobre el seu producte. Al seu parer, un dels motius perquè la gent acaba gastant més quan fa la compra és el desconeixement. Per això recomana que, sobretot les famíles més joves amb nens, s'interessin per conèixer el producte i aprenguin a treure'n el màxim profit. O, en les seves paraules, "que no comprin només pit de pollastre!".
"Aprofita i estalvia. D'un pollastre mil receptes". Aquest és el títol de la xerrada de la Lourdes, que tindrà lloc a les 12.30h de diumenge dia 20 d'octubre al Mercat de Mercats, on ens explicarà precisament tot això. Per exemple, ens donarà detalls de com, amb dos pollastres sencers ben aprofitats, podem preparar molts dels àpats de tota una família per una setmana. A més, explica la Lourdes, aportar aquest coneixement és el tipus de connexió ideal entre el client i el paradista, ja que està basada en la confiança!
Afegeix un comentari