L'alvocat és un aliment que ens aporta diversos beneficis per al nostre organisme. A més conté fibra i minerals com potassi, sodi o magnesi i vitamines com la C, l'E, B o la K1 que és essencial en la coagulació de la sang. A continuació us presentem diversos consells a l'hora de consumir-los a les vostres llars.
A l'hora de comprar-los convé que no estiguin massa tous ni madurs, ja que aquest producte madurat a l'arbre conte més vitamines i antioxidants. Si els que compreu són verds i els voleu madurar a casa, podeu fer-ho posant-los en una bossa amb cítrics o amb un plàtan per accelerar-ne la maduració.
Per obrir l'alvocat, n'hem de fer un tall transversal al llarg de tot el perímetre fins arribar a l'os. Després, cal desplaçar cada meitat en el sentit invers i ja en podrem treure la carn!
Per conservar-los, es recomana tirar-hi unes gotes de llimona perquè no es torni fosc i només en consumim la meitat, guardar la que conté l'os, ja que té substàncies antioxidants.
Afegeix un comentari