Tapes de mercat
#mercatdemercats
TAPES, PLATETS I RACIONS. LES MATÈRIES PRIMERES DEL MERCAT ALS FOGONS
Bitania Proteina Vegana Barcelona - Mercat de la Boqueria
Timbal de carbassó amb carbassa, alga wakame i tofu provençal
Arròs asiàtic ecològic amb fruits secs I allioli de pastanaga i poma
Perelló 1898 – Mercat del Ninot
Bunyols de bacallà amb allioli de safrà
Cocotxes de bacallà a baixa temperatura amb crema de formatge Idiazabal
El Kiosko Universal - La Boqueria
Broqueta de pollastre amb salsa romesco
Saltejat de bolets amb mousse de foie
El Quim de la Boqueria - La Boqueria
Hamburguesa de ‘Wagyu” de bou amb espuma de foie-gras
Ou planxat amb bolets variats i reducció d’Oporto
Ca la Nuri
Arròs melós amb botifarra i bolets
Croquetes de marisc amb allioli de pebre vermell
Fonda España
Peça melosa de vedella trufada
Alvocat confitat en oli d'avellana, kalamata i bacallà amb el seu pil pil
Petit Comité
Croquetes casolanes de pollastre a l'ast
Caneló tradicional de Nandu Jubany
Paella Bar Boqueria
Arròs cremós de calamarsets, foie gras i parmesà
Mollete de calamars amb allioli de cítric
Koy Shunka
Maki de salmó i alvocat
Vedella Yakiniku don
Tapas 24
El 'hot dog' català
Les braves
Hofmann
Ou de crema catalana, compota de taronja i ametlla
Ou de xocolata, caramel salat i avellana
Xerta Restaurant
Xai a baixa temperatura amb parmentier de mostassa i mel del Perelló
Caneló d'ànec del Delta amb beixamel de bolets i reducció de carn