Les Tapes 2019

 

 

 

 

Tapes de mercat

#mercatdemercats

 

 

TAPES, PLATETS I RACIONS. LES MATÈRIES PRIMERES DEL MERCAT ALS FOGONS

 

 

 

 Bitania Proteina Vegana Barcelona - Mercat de la Boqueria

 

Timbal de carbassó amb carbassa, alga wakame i tofu provençal

Arròs asiàtic ecològic amb fruits secs I allioli de pastanaga i poma

 

Perelló 1898 – Mercat del Ninot

 

Bunyols de bacallà amb allioli de safrà

Cocotxes de bacallà a baixa temperatura amb crema de formatge Idiazabal

 

 El Kiosko Universal - La Boqueria

 

Broqueta de pollastre amb salsa romesco

Saltejat de bolets amb mousse de foie

 

  El Quim de la Boqueria - La Boqueria

 

Hamburguesa de ‘Wagyu” de bou amb espuma de foie-gras

Ou planxat amb bolets variats i reducció d’Oporto

 

Ca la Nuri

Arròs melós amb botifarra i bolets

Croquetes de marisc amb allioli de pebre vermell

 

 Fonda España

Peça melosa de vedella trufada

 Alvocat confitat en oli d'avellana, kalamata i bacallà amb el seu pil pil

 

Petit Comité

Croquetes casolanes de pollastre a l'ast

Caneló tradicional de Nandu Jubany

 

Paella Bar Boqueria

Arròs cremós de calamarsets, foie gras i parmesà

Mollete de calamars amb allioli de cítric

 

Koy Shunka

Maki de salmó i alvocat

Vedella Yakiniku don

 

Tapas 24

El 'hot dog' català

Les braves

 

Hofmann

Ou de crema catalana, compota de taronja i ametlla

Ou de xocolata, caramel salat i avellana

 

Xerta Restaurant

Xai a baixa temperatura amb parmentier de mostassa i mel del Perelló

Caneló d'ànec del Delta amb beixamel de bolets i reducció de carn

 

 

 

 

Tornar al principi