aula de tast
#mercatdemercats
TASTOS GUIATS DE VINS, CAVES I PRODUCTES
AGROALIMENTARIS DE LA MÀ D’ESPECIALISTES
_____________________________________________________
Seguiu tota la informació de la fira, les activitats, els participants i les intervencions dels comerciants al blog de Mercats de Barcelona ajuntament.barcelona.cat/somdemercat
_____________________________________________________
Divendres, 21 d’octubre
17.30 - 18.10 h
La recuperació de la corbella i la nova cultura de l'oli. Història, territori, paisatge, qualitat i ecologia
Joan Fernàndez, Responsable d'oleoturisme, comunicació i vendes d'oli Migjorn (Diputació de Barcelona)
18.30 - 19.10 h
Viatge gastronòmic a les terres de l'oli i el vi
Ariadna Boixader - d'Olea Soul Food Travel (Agència Catalana de Turisme)
19.30 - 20.10 h
Els vins negres Penedès, joies desconegudes
Xavier Barba - DO Penedès
Dissabte, 22 d’octubre
11.30 - 12.10 h
Curs d'iniciació al tast de cafè
Javier Batalla - Membre del Fòrum Cultural del Cafè Grup Cafés Batalla
12.30 - 13.10 h
Cata de Vermut Cinzano
Brand Ambassador Cinzano
13.30 - 14.30 h
Hem begut oli!
Martí Terés Oleum Flumen
Anna Maria Garcia Weberman (paradista Mercat de Santa Caterina)
Pere Carrió, El GatBlau restaurant
16.30 - 17.10 h
La Baula, el pa de Barcelona
Daniel Jordà - La Baula
17.30 - 18.10 h
Els secrets de la cervesa amb tast
Carlos Cervantes - Expert cerveser Estrella Damm
18.30 - 19.10 h
Sabors de la vinya de Gaillac (sud-est de França) amb la bodega Gayard
Magali Gayard - SO Toulouse Oficina de Turisme
19.30 - 20.10 h
Les harmonies del cava i la xocolata
L'Institut del Cava i la Confraria del Cava
Diumenge, 23 d’octubre
11.30-12.10 h
Tast de Vermut Cinzano
Brand Ambassador Cinzano
12.30-13.10 h
Un viatge pels vinc blancs de Catalunya. Vols jugar a qui l'encerta l'endevina?
Manuel Colmenero - Ociovital (Agència Catalana de Turisme)
13.30-14.10 h
La croqueta definitiva
Eduard Villà Olivé - O'Croquet
16.30 - 17.10 h
Tast varietal d'oli d'oliva verge extra Bargalló
Francesc Bargalló - Olis Bargalló
17.30 - 18.10 h
Aprendre a fer cuina divertida i creativa amb els pares
Olga Rovira - Sushi català
18.45 - 19.25 h
Taller de combinats evolucionats
Sergi Estevez - Brand Ambassador Coca-Cola
*Activitats amb places limitades i subjectes a modificacions