• 30 g d’arròs bomba
• 30 g de botifarra del perol
• 25 g de pebrot escalivat
• 10 g de sofregit fosc de ceba
• 5 g de picada (all, julivert i oli)
• 120 ml de brou de pollastre
• 5 ml d’oli d’oliva verge extra
• Cibulet i sal
Posarem el pebrot a escalivar al forn durant una hora. Després saltarem a foc fort les botifarres en una cassola amb oli. Les treurem i les reservarem. Afegirem l’arròs a la cassola amb un sofregit de tomàquet i ceba i la picada i ho anacararem tot.
Després hi afegirem el brou i ho courem tot a foc suau durant 15 minuts. Hi afegirem les botifarres i el pebrot escalivat tallat prim i ho deixarem reposar 2 minuts. Ho servirem amb una mica de cibulet picat per sobre.
RECEPTA DE CA LA NURI. ÉS UNA DE LES TAPES DE MERCAT DE MERCATS 2014
Afegeix un comentari