• Xipirons 800 g
• Favetes fregides en conserva 600 g
• Pebrot vermell 1 u
• All 1 gra
• Cebollí 12 branquetes
• Oli d'oliva 50 ml
• Sal
• Pebre blanc mòlt
Rostir el pebrot a la flama, retirar les pells, les llavors i el peduncle. Tallar a quadrats.
Netejar els calamars i deixar escórrer. Escalfar una paella amb la meitat de l'oli, un cop arribi a punt de fum, retirar del foc i afegir els calamars, tornar al foc i saltar, han de quedar daurats i no bullits, per a això es pot fer per tandes i amb un recipient molt gran, retirar del foc i escórrer la seva aigua, tornar a escalfar la paella amb més oli i afegir l'all, daurar i afegir els calamars de nou, saltar, afegir les favetes escorregudes, incorporar el cibulet i els pebrots, salpebrar.
Emplateu i afegir el cibulet en branca.
Afegeix un comentari