• 4-5 patates mitjanes
• 2 ous bullits
• Una llauna de 250 g de bonítol o tonyina amb oli
• 8 pebrots del piquillo
• 2 tomàquets mitjans ratllats
• Oli d’oliva
• Sal i pebre negre
• Una maionesa lleugera
• Cibulet
• Tomàquets xerri per decorar
Pelarem les patates, les tallarem a rodelles fines i les rentarem. Les posarem en una cassola amb aigua i sal i les courem. Les escorrerem, les passarem a un plat i li afegirem un bon raig d’oli d’oliva i una mica de pebre negre. Ho barrejarem tot bé.
Pelarem els ous prèviament bullits i els picarem, ben fins. Al mateix bol amb els ous picats hi afegirem la llauna de bonítol o tonyina ben escorreguda i els pebrots del piquillo, tallats a trossets.
Ratllarem el tomàquet i el courem dos minuts a la paella amb un raig d’oli. Salpebrarem i li afegirem la bareja d’ou, tonyina i pebrot i que es cogui un minut més. Ho reservarem i deixarem que es refredi una mica abans d’emplatar.
A l’hora d’emplatar, farem servir el motllo rodó de 8 cm. Primer hi posarem la patata, després la barreja de tonyina i un altre cop patata. Acabarem el plat amb una maionesa lleugera i cibulet i tomàquets xerri per decorar. Si el volem menjar fred, el posarem una hora a la nevera.
RECEPTA CEDIDA PEL RESTAURANT STOP &MOS DELS ENCANTS BARCELONA
Afegeix un comentari