Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Calamars amb carxofes

Actiu 15 febr., 2016 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

4 calamars grans fets a anelles
½ k de carxofes
1 ceba
1 got de vi blanc
2 grans d’all
Julivert
Sal, oli i pebre

Elaboració: 

Pelarem les carxofes i en deixarem només el cor. Les partirem per la meitat, les netejarem per dins i les tallarem a quarts. Les posarem amb un bol amb aigua i julivert perquè no s’ennegreixin abans de saltar-les amb una paella amb oli. Les reservarem.

Al mateix oli hi afegirem la ceba tallada petita i, quan estigui transparent, els calamars fets a anelles. Els saltarem un moment i hi afegirem el vi blanc. Quan hagi reduït l’alcohol, hi afegirem les carxofes, ben seques i ho barrejarem tot bé abans de salpebrar-ho i afegir-hi una mica d’aigua.

Mentre fa xup-xup farem una picada amb els grans d’all i el julivert i l’afegirem a la paella. Ho deixarem coure tot 10 minuts i ho deixarem reposar 10 minuts més abans de servir-ho.

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.