4 calamars grans fets a anelles
½ k de carxofes
1 ceba
1 got de vi blanc
2 grans d’all
Julivert
Sal, oli i pebre
Pelarem les carxofes i en deixarem només el cor. Les partirem per la meitat, les netejarem per dins i les tallarem a quarts. Les posarem amb un bol amb aigua i julivert perquè no s’ennegreixin abans de saltar-les amb una paella amb oli. Les reservarem.
Al mateix oli hi afegirem la ceba tallada petita i, quan estigui transparent, els calamars fets a anelles. Els saltarem un moment i hi afegirem el vi blanc. Quan hagi reduït l’alcohol, hi afegirem les carxofes, ben seques i ho barrejarem tot bé abans de salpebrar-ho i afegir-hi una mica d’aigua.
Mentre fa xup-xup farem una picada amb els grans d’all i el julivert i l’afegirem a la paella. Ho deixarem coure tot 10 minuts i ho deixarem reposar 10 minuts més abans de servir-ho.
Afegeix un comentari