• 4 carbassons mitjans
• 150 gr de carn de vedella
• 150 gr de carn de porc
• 2 ous
• 1 ceba mitjana
• 2 grans d'all
• Julivert
• 50 gr de formatge ratllat
• Mantega
• Sal i pebre
Picarem la ceba, els grans d'all i el julivert, hi afegirem la carn i també la picarem. Finalment, hi posarem els dos ous i ho barrejarem tot bé. Reservarem.
Rentarem els carbassons, els tallarem per la meitat i els buidarem, deixant mig centímetre de polpa enganxat a la pell. Salpebrarem i picarem la polpa que hem buidat dels carbassons fins que ens quedi una barreja homogènia.
En una paella amb mantega, courem la carn picada amb els ous i la ceba i la polpa picada dels carbassons. Amb la massa que ens surti farcirem els carbassons, que després col•locarem en una plata de forn prèviament untada de mantega.
Els cobrirem amb una mica de mantega i el formatge ratllat i ho ficarem al forn, prescalfat, però a una temperatura no molt forta, uns 40 minuts. Els últims 5 minuts els gratinarem i ja els podrem portar a taula.
Afegeix un comentari