500 gr de carabassa
250 gr de fideus
2 grans d’all
Pipes de carabassa (2 cullerades)
1 manat de coriandre
100 ml de vinagre de vi negre
100 ml d’aigua
1 cullerada sopera d’oli d’oliva
Sal i pebre vermell dolç
Tallem la carabassa en rodanxes i l’adobem amb sal i pebre. La posem al forn i que es vagi fent.
Bullim aigua per coure els fideus. Un cop cuits, els passem per aigua freda i els deixem reservats per més tard.
Ara haurem de preparar la salsa d’herbes: barregem en un bol el coriandre amb l’all i julivert, el vinagre, l'aigua, l'oli, les pipes de carabassa i el pebre vermell. Ho triturem i per últim hi afegim sal i pebre.
Un cop la carabassa està feta, la tallem en trossets encara més petits, idealment en forma de bastonet.
Ho barregem tot (fideus, salsa i carabassa). Ho passem una mica per la paella, per escalfar-ho, i a menjar! Bon profit!
Afegeix un comentari