• 1 k de llata de vedella tallada a bistecs petits
• Farina
• Sal
• Pebre negre mòlt
• 500 g de moixernons secs
Per al sofregit:
• 1 ceba
• 4 tomàquets canaris
• Vi blanc
• Brandi
• Oli oliva
Per a la picada:
• Ametlles
• Alls
• Julivert
Deixarem els moixernons en remull un parell d'hores, perquè es rehidratin . Mentrestant, salpebrarem, enfarinarem i fregirem la carn en una cassola amb oli. La reservarem.
En el mateix oli, farem el sofregit amb la ceba i el tomàquet trinxat ben fi. A continuació, hi afegirem la carn i la flamejarem amb el brandi. Després hi tirarem el vi blanc i ho deixarem reduir.
Ho mullarem amb aigua fins que quedi ben cobert i ho deixarem coure a foc suau fins que la carn sigui ben tendra. Mentrestant, podem anar fent la picada que reservarem per tirar-hi al final, just quan faltin 10 minuts per apagar el foc.
Abans, però, haurem escorregut els bolets, que passarem un moment per la paella abans d'afegir-los a la cassola.
Afegeix un comentari