40ml de suc de llimona
300ml de nata líquida 35%
70ml de sucre
La pell d’una llimona ratllada
2 fulles de gelatina
300g de maduixes
30g de sucre
2 fulles de gelatina
Panna cotta de llimona
En un cassó, incorporeu-hi la nata i el sucre. Porteu la preparació a ebullició, baixeu el foc i deixeu-ho coure durant uns tres minuts més. Retireu-ho del foc, incorporeu-hi el suc, la ratlladura de llimona i les fulles de gelatina rehidratades i ben escorregudes, i deixeu-ho reposar durant uns cinc minuts. Coleu i reserveu.
Gelatina de maduixa
Netegeu i tritureu les maduixes. Poseu-les al foc juntament amb el sucre i deixeu-ho reduir una mica. Retireu-ho del foc i incorporeu-hi la fulla de gelatina rehidratada i ben escorreguda. Reserveu-ho.
Muntatge del got
Repartiu capes alternades de la pannacotta i la gelatina, deixant quallar cada capa a la nevera.
Decoreu els gotets amb unes maduixes per sobre.
Recepta cedida per Gemma Clofent de l'Espai de Cuina del Mercat Guinardó
Afegeix un comentari