• 200 g de cigrons cuits, escorreguts i rentats (guardem 4 o 5 per decorar)
• 1 alvocat madur gran
• 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra i una mica més per servir
• 1 cullerada sopera plena de pasta de sèsam (tahini)
• el suc d’una llima o ½ llimona
• 1 grill d'all pelat i sense germen
• ½ c/p de comí mòlt
• sal
• pebre acabat de moldre
• pebre dolç (decoració)
• sèsam (decoració)
Al got d’una picadora, posem l’alvocat i el suc de llima i triturem. Afegim la resta d’ingredients i una mica d’aigua i seguim triturant fins a obtenir una barreja llisa i homogènia.
Servim regat d’un fil d'oli d'oliva verge extra, uns quants cigrons i escampem una mica de pebre dolç i sèsam.
Podem acompanyar amb pa de pita o natxos o bastonets de pastanaga i api.
UNA RECEPTA ELABORADA PER LA XEF MARTA CODINA DE 'FRESAS CON MARTA' DINS ELS TALLERS DE CUINA D'ESTIU DEL MERCAT DE LA GUINEUETA
Afegeix un comentari