2 patates
2 tomàquets madurs
1 pebrot vermell
1 mica de pebre dolç
4 grans d’all
50 ml d’oli d’oliva
120 ml de vi blanc
Herbes de la Provença
Sal
4 talls de llobarro de 180 g
300 g de musclos
8 llagostins mitjans
40 ml d’oli d’oliva
Picada (150 ml d’aigua, ½ all, 1 branca de julivert)
100 ml de vi blanc
Sal
Pebre blanc mòlt
Pelarem i tallarem les patates a rodanxes de mig centímetre. Les col·locarem en una plata, i a sobre hi posarem els tomàquets (també tallats a rodanxes), els grans d’all, i el pebrot tallat a tires. Ruixarem tot amb oli, salarem i ho posarem al forn a una temperatura suau. A mitja cocció hi afegirem el vi blanc, el pebre dolç i les herbes. Ho deixarem al forn fins que les patates s’hagin estovat.
A continuació, salpebrarem el llobarro i col·locarem les quatre porcions de peix a sobre les patates. Ho ruixarem amb l'oli i la picada, hi afegirem el vi blanc i tornarem la plata al forn perquè cogui uns minuts més.
Emplatarem el peix sobre la base de patates, tomàquets i pebrots i ho acompanyarem del marisc que haurem cuit a part (traurem una de les dues closques dels musclos abans). Ho ruixarem tot amb els suc de la cocció.
RECEPTA CEDIDA PEL GREMI DE MAJORISTES DE PEIX DE MERCABARNA
Afegeix un comentari