• ¼ k de carn trinxada de vedella
• 50 g d’ametlles crues trossejades
• 1 ou
• Pa ratllat
• 1 got de caldo
• 1 ceba
• 1 gra d’all
• ½ got de vi blanc
• Oli
• Farina
• Sal i pebre
Barrejarem la carn amb l’oli, una mica de pa ratllat, sal i pebre. Un cop tot ben barrejat, en farem boles amb les mans. Les arrebossarem amb una mica de farina i les fregirem en una paella amb força oli. Un cop fregides, les posarem en un plat amb paper de cuina per a l’excès d’oli.
En una altra paella, sofregirem la ceba i l’all prèviament picats. Hi afegirem les ametlles, el got de vi blanc i el de caldo. Ho deixarem coure durant 15 minuts.
Posarem la salsa en una cassola i hi afegirem les mandonguilles. Ho deixarem coure uns altres 15 minuts i ho servirem acabat de fer.
Afegeix un comentari