• 2 Kg de musclos
• 1 taronja
• 1 llimona
• 1 ceba tendra pelada i trossejada
• 2 grans d’all pelats i picats
• ½ got de vi blanc
• 1 fulla de llorer
• 5 grans de pebre
• Oli d’oliva verge
Rentar els musclos.
En una cassola amb 4 cullerades d’oli, fregir la ceba i l’all juntament amb els cítrics, els grans de pebre i les fulles de llorer, durant 2 minuts. Afegir els musclos nets i el vi blanc. Pujar el foc al màxim i tapar la cassola. Coure uns 3 minuts fins que s’hagin obert tots els musclos.
Colar el brou i posar-lo en un got de batedora. Afegir un rajolí d’oli d’oliva verge i emulsionar.
Retirar la carn de les closques i disposar-los en un plat de manera ordenada. Regar amb l’emulsió de cítrics i guarnir amb una mica de la branca de la ceba tendra tallada molt fina.
RECEPTA DEL CICLE 'TU FAS FOOD' DEL MERCAT DE L'ESTRELLA
Afegeix un comentari