250 grams de mantega pomada
250 grams de sucre morè
3 ous
100 grams de xocolata
350 grams de remolatxa cuita al puré
Una cullerada d’extracte de vainilla
300 grams de farina
1 sobre de llevat químic
Una mica de sal
En un bol barregem el llevat, la sal i la farina. Ho deixem respirar uns minuts.
Desfem la xocolata amb 50 grams de mantega al bany maria o durant un minut al microones. Ho deixem respirar i que es refredi.
Batem la mantega i el sucre fins a obtenir una crema. Incorporem els ous un a un i afegim la vainilla. Després incorporem la remolatxa i la xocolata.
Posem aquesta barreja en un motlle engreixat. Ho posem al forn uns 30-40 minuts, a 170 graus o fins que ho punxem amb un utensili prim i aquest quedi net.
Per a fer la coberta necessitarem:
200 grams de formatge crema a l’estil “Philadelfia”
100 grams de melmelada d’albercoc
50 grams de sucre
Ho batem tot bé fins a obtenir una crema homogènia. Ho col·locarem sobre el pastís i ho decorarem amb unes cireres.
És una recepta de La mamma Alicia cedida per l’Espai Cuina’m del Mercat de la Vall d’Hebron.
Afegeix un comentari