• 15 melindros
• ½ k de cireres
• ½ pastilla de xocolata negra
• ½ k de nata muntada
• 4 fulls de gelatina
• 6 cullerades de sucre
• Conyac
Espinyolarem les cireres i les posarem en un cassó al foc amb el sucre i un got d'aigua. Les deixarem coure durant un quart d'hora, les escorrerem i en reservarem l'almívar.
Barrejarem la meitat de la nata amb la xocolata trossejada i l'almívar de les cireres i ho courem, a foc suau, fins que la xocolata s'hagi fos. Hi afegirem els fulls de gelatina i, quan s'hagin desfet, un raget de conyac.
Ho traurem del foc, ho passarem per un colador xinès i ho deixarem refredar fins que quedi lleugerament quallat.
Agafarem un motllo rectangular i en cobrirem el fons amb la meitat dels melindros, hi afegirem la meitat de la barreja de xocolata per sobre i després les cireres. Farem una nova capa amb la nata que ens ha quedat i una altra amb l'altra meitat dels melindros i de la barreja de xocolata.
Ho posarem a la nevera fins que estigui ben quallat, ho traurem del motllo i ja el podem servir.
Afegeix un comentari