Per al farcit:
• 1 manat de porros
• 350 g de bolets
• 150 g de formatge de cabra
• 200 ml de crema de llet
• 3 ous
• 1 cullerada de mantega
• Sal
• Pebre
Per a la massa:
• 150 g de farina
• 100 g de mantega
• 1 rovell d'ou
• Sal
Per preparar la massa posarem la farina en un recipient fondo i la barrejarem amb la mantega, el rovell i 3 cullerades d'aigua. La salarem i la deixarem reposar una hora.
Netejarem els porros i els tallarem a rodelles primes. Els passarem per una paella amb una mica de mantega i els courem a foc suau. Hi afegirem els bolets nets i tallats a làmines i ho courem tot fins que el líquid que desprenen s'hagi absorbit.
Untarem un motllo amb mantega i posarem farina de forma que quedi una capa fina de pols per tot arreu perquè la massa no s’agafi al fons del mottlo. Estendrem la massa sobre el motllo.
Col·locarem al fons els porros i els bolets. I abocarem per sobre un batut fet amb els ous, la nata líquida, la sal i el pebre. Abans d'entrar la quiche al forn repartirem per la superfície el formatge tallat finet. Ho deixarem coure al forn uns 45 minuts.
Afegeix un comentari