500 g de nyàmeres
1 o 2 porros, depenent de la mida
1 gra d’all
Aigua
Oli d’oliva verge extra
Sal
Avellanes torrades
- En una olla amb una mica d’oli, poseu-hi el porro tallat a rodanxes i l’all trinxat. Saleu-los i ofegueu-los durant 5 o 7 minuts.
- Peleu les nyàmeres, talleu-les a trossos i incorporeu-les al mateix recipient.
- Cobriu-les amb aigua i poseu-les a bullir amb una mica de sal, durant 20 minuts. Sabreu que els tubercles estan a punt si quan els punxeu estan tendres. Coleu-los.
- Tritureu-los en una batedora fins que quedi una crema. Rectifiqueu-la de sal, si cal. Si us ha quedat massa espessa, podeu afegir-hi una mica d’aigua i tornar-la a barrejar.
- Serviu la crema de nyàmeres amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra i un grapat d’avellanes torrades triturades per sobre.
Afegeix un comentari