Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Truita de carbassó amb el seu toc de ceba tendra

Actiu 13 gen., 2017 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

6 ous rossos o blancs 

1 ceba grossa

3/4 carbassons (depenent de la mida)

sal

oli

 

 

 

Elaboració: 

El primer que hem de fer és treure la pell als carbassons i tallar-los en daus petits. No cal que siguin regulars.

 

Després tallem la ceba petita i el més fina possible. Si us agrada amb un sabor més suau, feu servir ceba dolça o de Figueres -les més morades-. Quan ho tenim preprat, escalfem l'oli a la paella i quan veiem que està calent, baixem la intensitat del foc i hi afegim la ceba i la reduim fins que ens quedi daurada, però que no es cremi ni quedi cruixent. Això ho aconseguirem removent a poc a poc i de manera constant.

 

Després hi afegim els carbassons i els barregem amb la ceba fins que estiguin fets. Ho retirem del foc i ho podem posar sobre paper de cuina per treure-li tot l'oli possible.

 

Ara és l'hora dels ous; els batem en un bol i hi afegim una mica de sal i pebre (si voleu) i afegim els carbassons i la ceba i barregem bé. Ara en la mateixa paella que hem fet coure els ingredients, posem un rajolí d'oli i bolquem els ingredients barrejats del bol.

 

 

Quan la truita estigui fet per un costat, li donem la volta amb l'ajuda d'un gira-truites o bé d'un plat i intentem que ens quedi melosa per dins, però feta per fora.

 

I ja la podeu menjar o bé calenta, o bé fer-la d'un dia per l'altre i menjar-la freda. Bon profit!

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.