La Setmana de Mercats compta amb una programació d'activitats en directe i a més, amb una sèrie de vídeos que es difondran a través dels canals de Mercats de Barcelona, exclusivament produïts per a l'esdeveniment.
Dissabte 21 de novembre
Gran recapte Banc Aliments *Dies 20 i 21 de novembre
Cuinem al Ninot Menú de Tardor - 11.00-13.00 h - Aula Mercat Ninot
Dimarts, 24 de novembre
Conta Contes de Mercat “El patufet va al mercat” - 20.00 h
Dimecres 25 de novembre
Dijous 26 de novembre
Conta Contes de Mercat “El nen que només menjava espaguetis" - 20 h
Divendres 27 de novembre
Dissabte 28 de novembre
Cuinem al Ninot Menú de Tardor II - 11.00-13.00 h - Aula Mercat Ninot
Vídeos Artistes de Mercat
Tots els vídeos estaran disponibles a partir del 21 de novembre al canal de Youtube de Mercats.
En aquests vídeos, una vintena de paradistes, des de les seves parades, ens ensenyen els seus productes estrella i ens expliquen per què ho són; ens donen trucs i consells sobre com cuinar i tractar els diversos productes que podem trobar a les seves parades i en definitiva, ens parlen de la vida de mercat.
Àngels Fisas / Verdures i Fruites Molins
Jordi i Dani / Farina Pasta Fresca
Jordi Cuevas / Jordi Cuevas (Fruites i Bolets)
Yolanda Casternado / Carns Cinta
Juan Antonio Ortiz / Juan Antonio Soler Capella (Especialitat en poltre i cabrit)
Sílvia Manzano / Xarcuteria Sílvia
Jordi Gonzalez / MÓN IBÈRIC
Cristina Gonzalez / Fruiteria Tugas
Sònia Vizcaíno / Pesca Salada
Sònia Eva Pradas / Carnisseria Pradas
Fuensanta Garcia / Llibres de Companyia
Rosa Marina / PESCA SALADA ROSA MARINA
Montse i Jesus / Montse i Jesus Barceloneta (Peixateria)
Karina Hidalgo / Merú Bakery (Pastisseria)
Floristes de la Rambla Carolina Pallés / Flors Carolina
Barcelona Andrés Cano / La calle de Andrés (Col·leccionisme i antiguitats)
Vídeo dels Comerciants de Trinitat Nova
Taller de cuina saludable (tardor) - Des del Mercat de la Trinitat, Comerciants de la Trinitat Nova
Vídeos lectures poètiques a càrrec dels alumnes dels tallers d'escriptura de Jesús Aguado
Llistat de lectures poètiques - Mercat Dominical de Sant Antoni
Vídeo Ada Parellada i Souleymane Diallo - elaboració d'una recepta de cuina guineana
Cuinem el món al mercat -Taller de cuina Guineana Amb Ada Parellada, del restaurant Semproniana i Souleymane Diallo, Persona refugiada de Guinea con Akry En col·laboració amb la Comisió Catalana d’Ajunda al Refugiat (CCAR) Espai Boqueria