Continguts per categoria / etiquetes

El buc-escola de l’Armada, el ‘Juan Sebastián de Elcano’, va tornar a visitar la ciutat de Barcelona després de 18 anys.  El vaixell té com a missió principal exercir d'escola naval flotant per als futurs oficials de l'Armada -que cursen a bord els estudis corresponents al seu quart any de carrera-, i a més a més actua com a ambaixada flotant, rebent a bord a... Seguir llegint
Divendres vam tenir una cita de primera al Mercat del Ninot! I és que el vi i els productes de mercats casen a la perfecció!Aquest tast de vins maridat amb productes de mercat, organitzat per Mercats amb D.O., va tenir com a fil conductor els cellers dirigits per dones. Així, vam poder gaudir de les explicacions d’Anne Cannan, de Dones del Vi, i de la sommelier Amaia Garcia, del celler... Seguir llegint
La companyia de dansa 'Dancing Human' representa una sèrie de fragments adaptats del seu espectacle 'El mar ens crida' al Mercat de la Boqueria. Aquesta representació, dirigida per Silvia Pallisera i interpretada per 12 joves ballarins, busca sensibilitzar l'espectador sobre l'actual problemàtica de l'ús del plàstic i els seus efectes al mar. 'El mar ens... Seguir llegint
El passat dissabte 15 de gener, el grup de lleure 'Quedem', de la Fundació Catalana Síndrome de Down, va visitar el mercat de la Boqueria per preparar una recepta a la seva aula gastronòmica.  L'activitat tenia com a objectiu que les persones adultes amb Síndrome de Down no depenguin tant de productes precuinats a l'hora de menjar i que puguin preparar plats per ells... Seguir llegint
Acabar la setmana amb un tast de vins maridat amb productes dels mercats... Què més es pot demanar? Mercats amb D.O. ens proposa un pla de divendres excepcional al Mercat del Ninot!   A la sessió d'avui, la segona d'aquest any, ens hem traslladat al cor del Priorat amb la Denominació d'Origen Montsant, que just aquest mes de novembre compleix vint anys. Aquesta D.O. ens... Seguir llegint
Després de l’aturada per la pandèmia, tornen els tallers de tast de vins de proximitat DO i maridatge de productes frescos. Serà demà divendres 22 d’octubre a les 19.30 al Mercat del Ninot de Barcelona. Durant el taller, es presentaran i provaran vins ecològics de la DO Penedès i alguns productes i plats amb els quals s’aconsellin de maridar. Els vins escollits seran... Seguir llegint
“L’Església Adventista no només és una religió, és un estil de vida” ha explicat Sandra Patrone, especialista en menjar saludable i vegetarià i directora del ministeri de salut de la Unió Espanyola de l’Església Adventista, en la presentació “Cristianisme adventista, tradició vegana” celebrada en el Mercat de la Boqueria, dins la tercera edició del cicle... Seguir llegint
Volem celebrar que avui és el Dia Mundial de la paella per mirar d’escatir els seus secrets i per això hem anat a trobar-nos amb la Laura Herrero, cuinera de les bones i responsables de l’aula de cuina del mercat de Sants. Volem saber si la paella només pot rebre aquest nom si porta arròs, conill pollastre, bajoques i garrofó i si la resta només són arrossos amb coses.  La... Seguir llegint
Hi ha moments a la vida en que un voldria tornar a la seva infantesa. Veure com gaudeixen els nens que van al Casal de Cuina Saludable que es fa aquesta darrera setmana de les vacances escolars a l’Aula Gastronòmica del Mercat del Ninot ens porta de cap a un d’aquests instants ens els que desitjaríem no haver crescut mai. L’activitat té tant d’èxit que totes les places... Seguir llegint
Quants dies dura el bacallà dessalat a la nevera? Quina part del bacallà és la més melosa? De què depèn el temps necessari per dessalar el bacallà? La Xarxa d’Intercanvi de Coneixement dels Mercats (XIC) té per objectiu compartir amb els ciutadans el savoir faire dels treballadors dels mercats de Barcelona. El programa d’avui, per exemple, descobreix els secrets d... Seguir llegint

Pàgines