Altres temàtiques artístiques i culturals i activitats de lleure sociocultural - Cuina (3r a 6è) - Escola Fluvià (Sant Martí - Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou)
Activitat extraescolar consistent en l'aprenentatge de la cuina, des del punt de vista del lleure, mitjançant l'adquisició de
coneixements específics i de la pràctica de tècniques pròpies de l'àmbit. A més d'educar en els valors reflectits a
l'ideari de l'entitat i de plantejar l'assoliment dels objectius del seu projecte pedagògic, l'activitat proposa als infants i
joves participants una aproximació a tècniques culinàries bàsiques, conèixer conceptes elementals sobre alimentació,
tipus d’ingredients i elaboració de plats senzills, observar fenòmens del nostre entorn relacionats amb la cuina i la
ciència consistents en procediments tècnics unívocs, i desenvolupar les capacitats de manipulació d’estris,
d’organització, i de pensament lògic i analític a través d’exercicis de complexitat progressiva i propostes variades en
format lúdic.
Inscripció presencial