Altres temàtiques artístiques i culturals i activitats de lleure sociocultural - Taller de cuina - Escola La Muntanyeta (Sants-Montjuïc - La Font de la Guatlla)
El taller és actiu i participatiu amb la següent metodologia:
Una monitor/a, dietista i/o nutricionista inicia la sessió explicant les bases d‘una alimentació equilibrada i seguidament, amb el receptari explica com es poden fer plats equilibrats i indica quins plats realitzaran en el taller. En la segona part del taller els alumnes elaboren un plat, que pot ser un primer plat, segon plat o els postres seguint les indicacions del monitor/a. Finalment, poden menjar i gaudir les seves preparacions.
Durant les activitats, també es donen diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s'hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeo que mostra el procés d'elaboració de cada plat. Durant el curs es donen eines i recursos per evitar llençar aliments durant tot el procés de consum domèstic: la planificació, la compra en les botigues o mercats, el transport, l’emmagatzematge en el frigorífic o rebost, la neteja, el procés d’elaboració, els mètodes de cocció, les sobres dels àpats, etc.
Inscripció presencial