Els espais de gent gran debaten sobre la perspectiva de gènere

Gent gran. Els espais de gent gran municipals de l'Eixample han programat una sèrie d'activitats al llarg dels mesos de febrer i març que tenen com a eix central la perspectiva de gènere.

Els espais de gent gran municipals de l'Eixample han programat una sèrie d'activitats al llarg dels mesos de febrer i març que tenen com a eix central la perspectiva de gènere.

El cicle s’inicia a l’Espai Esquerra de l’Eixample amb la xerrada ‘Compartim la perspectiva de gènere: Què és? Com l’entenem? Com la treballem?, a càrrec de Mercè Otero Vidal, referent en la lluita feminista.

PROGRAMACIÓ

Dilluns 17 de febrer | 16.30 h · Compartint la perspectiva de gènere: Què és? Com l’entenem? Com la treballem

Xerrada a càrrec de Mercè Otero Vidal (catedràtica, traductora, escriptora, formadora, referent en la lluita feminista, membre del Centre de Documentació Ca la Dona i Creu de Sant Jordi 2019) per reflexionar, debatre i resoldre dubtes envers la perspectiva de gènere.

Espai Esquerra de l’Eixample (c. Rosselló, 78-80).

Inscripcions a partir del 31 de gener.

Dilluns 2 de març | 17 h · Dones al món 

Xerrada per apropar-nos a la realitat de les dones de diferents cultures i àrees geogràfiques per conèixer la seva situació, el paper que tenen a cada societat i quines són les seves lluites. També es parlarà de la globalització i la diversitat cultural des d’una perspectiva de gènere.

Espai Esquerra de l’Eixample (c. Rosselló, 78-80).

Inscripcions a partir del 17 de febrer.

Dimecres 11 de març | 16.30 h · ‘Desmuntem els mites de l’amor romàntic’

Taller vivencial on podrem reflexionar i compartir sentiments i experiències, així com desenvolupar individualment i col·lectiva recursos i estratègies que permetin elaborar alternatives per a transformar les relacions i com entenem l’amor.

Espai Transformadors (c. Ausiàs Marc, 60).

Inscripcions a partir del 17 de febrer.

Dijous 12 de març | 18 h · Salut de la dona

Xerrada a càrrec de professionals del CAP Casanova.

Espai Maria Aurèlia Capmany (c. Enric Granados, 47).

Sense inscripció prèvia.

Dilluns 16 de març | 16.30 h ·  Les dones davant la càmera

Dilluns 30 de març | 16.30 h · Les dones darrera la càmera

Cicle de dos tallers per analitzar la relació de les dones i el món del cinema: la seva representació a les pel·lícules al llarg del temps (davant la càmera) i el seu paper a la història del cinema com a cineastes pioneres i directores (darrera la càmera).

Espai Esquerra de l’Eixample (c. Rosselló, 78-80).

Inscripcions a partir del 2 de març.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes. Cal inscriure’s presencialment o per telèfon.