En Bici Sense Edat torna a pedalejar

persones grans. El programa reprèn les passejades en bicicleta per la ciutat aplicant totes les mesures de seguretat i protecció recomanades per les autoritats sanitàries.

El programa reprèn les passejades en bicicleta per la ciutat aplicant totes les mesures de seguretat i protecció recomanades per les autoritats sanitàries.

El programa En Bici Sense Edat, que promou l’envelliment actiu i el bon tracte a les persones grans mitjançant passejades en bicicleta per la ciutat, reprèn les activitats presencials adequant-se a la nova normalitat.

Amb la crisi de la covid-19, aquestes passejades es van haver d’aturar, però, després d’aquests mesos d’incertesa i aïllament, aquest estiu es reprenen les sortides amb les persones grans de Barcelona, aplicant totes les mesures de seguretat i protecció recomanades per les autoritats sanitàries.

Amb les passejades no només es recupera l’accés a l’aire lliure i les possibilitats de gaudir de la natura i els espais públics sinó que també tornen les relacions d’amistat entre les persones participants de l’activitat alhora que disminueix el sentiment de soledat que les persones grans han patit aquests mesos.

En Bici Sense Edat és un programa que vol millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones grans i, alhora, retornar a aquest col·lectiu la capacitat d’anar amb bicicleta perquè puguin seguir gaudint de la ciutat.

Per aconseguir-ho, el programa compta amb persones voluntàries que passegen les persones grans en tricicles elèctrics, cosa que facilita la creació de noves relacions intergeneracionals.

Per participar-hi, així com per fer-vos voluntaris/àries, visiteu el web www.enbicisenseedat.cat