L'Espai de Gent Gran Transformadors obre les inscripcions als tallers

Gent gran. El nou Espai de Gent Gran Transformadors inicia activitats. Les inscripcions per als tallers trimestral s'obren del 2 al 4 de desembre.

El nou Espai de Gent Gran Transformadors inicia activitats. Les inscripcions per als tallers trimestrals s'obren del 2 al 4 de desembre.

Transformadors és el vuitè Espai de Gent Gran del districte de l’Eixample i ocupa la tercera planta de l’edifici Transformadors, situat al solar de l’antiga estació transformadora que als anys 80 a ser la seu del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i del Casal d’Associacions Juvenils. Un edifici que acull també el Casal de Barri Transformadors i properament un Punt InfoJOVE, i que va obrir portes a finals de setembre.

Tots tres equipaments comparteixen un espai d’acollida, un espai de gestió, un punt d’informació, un cibercafé i una sala de reunions. També faran ús comú de les aules de treball artístic, activitat física i informàtica.

Inscripcions. Què cal portar

Per inscriure’s als tallers del nou espai cal fer-se soci/a prèviament. L’horari d’inscripcions és dimecres de 17 a 19 h i dijous de 10 a 12.30 h. Les inscripcions als tallers es faran del 2 al 4 de desembre, de 10 a 12 h i de 17 a 19 h. Cal portar DNI i document amb les dades bancàries (IBAN). La quota d’inscripció és de 9€/any.

Els espais de gent gran són serveis públics municipals adreçats a persones grans de la ciutat. Tenen per objectiu afavorir la promoció de la participació activa en la vida de la comunitat. S’organitzen a través d’una comissió gestora que coordina el funcionament de les activitats i està formada pels portaveus de les comissions d’activitats i pel personal tècnic del casal.

Totes les persones usuàries de l’Espai poden sol·licitar ser voluntàries.

Més informació al web de l’Espai de Gent Gran Transformadors.