Destaquem

 • Jornada “El futur del temps de treball”

  El dimarts 29 de setembre de les 10h a les 12:15h se celebrarà la Jornada Virtual El futur del temps de treball. La Jornada comptarà amb una conferència inaugural, un diàleg sobre conciliació corresponsable i l’entrega del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2019.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/destacatjornada548x278.jpg
 • Resolució provisional de la convocatòria general de subvencions 2020

  La resolució provisional d’atorgament i denegació de la convocatòria general de subvencions, activitats i serveis de districte i de ciutat per l’any 2020 ja s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, amb data 5 de juny. Us recordem que l’àmbit «Usos del Temps» s’inclou en aquesta convocatòria i que el trobareu assignat a la lletra Q.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/banners_subvencions_555x312_cat_1.png
 • Barcelona seu de la 43ª edició del Congrés Anual de la IATUR - International Association for Time Use Research

  L’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Time Use Week for a Healthy Society serán les co-organitzadores de la 43ª edició del congrés internacional d’organització del temps més important a escala mundial.  A Barcelona es promourà la confluència entre la investigació i les polítiques públiques sobre usos del temps i el seu impacte sobre la societat.  

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/logo_iatur-1.png
 • La Barcelona Time Use for a Healthy Society arrenca la campanya per uns usos del temps saludables en temps de Covid-19

  La Barcelona Time Use for a Healthy Society és una iniciativa per a l’impuls internacional de les polítiques de salut i benestar relacionades amb l’ús del temps.

  En temps de confinament, arrenca una campanya per una organització del temps que respecti el rellotge biològic, que permeti compartir temps de qualitat i gaudir de les petites coses.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/campanya_time_use.png
 • Servei d'informació per a l'àmbit laboral i l'activitat econòmica davant l'efecte de la covid-19

  Trobaràs tots els ajuts i recursos de diferents institucions per a autònoms i autònomes, empreses, cooperatives, entitats i persones treballadores per fer front a les dificultats econòmiques sorgides per l'efecte de la COVID-19.  Barcelona Activa ha habilitat un call center on atendran i derivaran als recursos i entitats que puguin ajudar. Tel: 900 533 175 de 9 a 18 h, de dilluns a divendres.
   

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/sbcnactiva.png
 • Com elaborar un pla que promogui una organització del temps a l'empresa més saludable, igualitària i eficient

  Una empresa eficient és aquella que aconsegueix els seus objectius fent un ús competent dels recursos que té. Tenint en compte que les persones són el capital més important d’una organització, resulta fonamental promoure una organització flexible que tingui en compte les necessitats dels treballadors i de les treballadores, sense que aquest fet vagi en detriment dels objectius de l’empresa.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/com_elaborar_un_pla_1.png
 • Laboratori del Temps

  Trobareu informació i recursos sobre les polítiques desenvolupades per administracions públiques a diferents indrets de Catalunya, Europa i la resta del Món,  publicacions impulsades per les universitats i grups de recerca,  un espai de biblioteca  i videoteca.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/labtemps.jpg
 • Pacte del Temps de Barcelona

  "Un compromís de ciutat per una organització del temps més saludable, igualitària i eficient". El Pacte del Temps de Barcelona és un acord de ciutat que promou la realització d’actuacions per a que les persones visquin i organitzin el seu temps de vida quotidiana segons les seves necessitats en un marc col·lectiu de convivència.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/548x278px_cat1.jpg
 • Estudi sobre provisió de les cures i la llar

  El document analitza diferents models d’intervenció que promoguin la dignificació i sostenibilitat d’aquests serveis.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/destacatestudicures.jpg
 • Pacte per a la Reforma Horària

  Usos del Temps. Álvaro Porro, nou Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona signa el Pacte per a la Reforma Horària

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/pacte_reforma_horaria.jpg

Notícies

dj., 24/09/2020 - 14:58

"L'organització del temps és clau per a l'autonomia i creixement personal dels nens i nenes"

ORGANITZACIÓ DEL TEMPS. Entrevista a Pau Cónsola, soci i responsable de projectes comunitaris d'Eina Cooperativa, sobre la Guia "Sprint a Casa - Mètodes àgils per a la gestió de tasques i organització del temps" per treballar la...

dc., 23/09/2020 - 14:06

El Consell de Ministres aprova el Reial Decret Llei que regula el treball a distància

TELETREBALL. L’estat espanyol estableix el marc normatiu regulador del teletreball per definir els drets i les obligacions tant per les organitzacions com per les persones treballadores.

dj., 17/09/2020 - 15:58

Els Bancs del Temps es reinventen per donar resposta a la crisi de la Covid19

BANC DEL TEMPS. La crisi sociosanitària de la Covid19 ha obligat als Bancs del Temps a reorientar la seva activitat per donar resposta a la Covid19. Conversem amb els Bancs del Temps de Sants i Sant Antoni.

Llegeix més

Destacats del Web

 
 • Pacte del Temps

  Pacte del Temps

  Vol recollir els acords entre l'administració, les organitzacions i la ciutadania per promoure la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través de la millor gestió del temps.

 • Temps per compartir

  Temps per compartir

  Informació d'iniciatives cíviques sorgides del moviment veïnal que tenen en la seva base valors com la solidaritat, la reciprocitat o la cooperació i contribueixen a la transformació de la societat en camps com la gestió del temps i el reforç dels vincles entre les persones.

 • Xarxa d'Empreses

  Xarxa d'Empreses

  Amb el suport de l'Ajuntament, un creixent grup d'empreses treballen en xarxa per promoure i intercanviar experiències entorn d'una nova organització del treball que fa possible l'harmonització del temps personal, laboral i familiar.

 • LabTemps

  LabTemps

  Un banc de recursos amb documents, enllaços i notícies, elaborats per institucions d'àmbit nacional i internacional, que aporten informació sobre l'evolució de les polítiques de temps i de les cures, que anirem ampliant progressivament.