Destaquem

 • Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps

  La 10a edició del Premi arriba després d’un any i mig de pandèmia en què s’han accelerat els esforços de les organitzacions per facilitar que les persones treballadores puguin gestionar-se millor el temps i, a la vegada, millorar l’organització interna del temps de treball. És amb aquesta actualitat renovada que Barcelona vol reconèixer, promoure i divulgar aquestes mesures enfocades a un millor equilibri entre la vida laboral, familiar i personal.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/548x280px_2021_1_2.jpg
 • Barcelona seu de la 43ª edició del Congrés Anual de la IATUR - International Association for Time Use Research

  L’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Time Use Week for a Healthy Society serán les co-organitzadores de la 43ª edició del congrés internacional d’organització del temps més important a escala mundial.  A Barcelona es promourà la confluència entre la investigació i les polítiques públiques sobre usos del temps i el seu impacte sobre la societat.  

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/muntatge_destacats.png
 • Visita l’exposició itinerant del Pacte del Temps

  Us convidem a visitar l’exposició itinerant del Pacte del Temps de Barcelona que des d’aquest mes de juny arribarà progressivament a tots els districtes de la ciutat per tal de donar-lo a conèixer i buscar complicitats amb la ciutadania i les entitats. L’exposició es complementarà amb una xerrada-taller a cada districte i poder fer una reflexió conjunta al voltant de l’organització i els usos del temps.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/pacte_temps_600x315.jpg
 • Com elaborar un pla que promogui una organització del temps a l'empresa més saludable, igualitària i eficient

  Una empresa eficient és aquella que aconsegueix els seus objectius fent un ús competent dels recursos que té. Tenint en compte que les persones són el capital més important d’una organització, resulta fonamental promoure una organització flexible que tingui en compte les necessitats dels treballadors i de les treballadores, sense que aquest fet vagi en detriment dels objectius de l’empresa.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/com_elaborar_un_pla_1.png
 • Laboratori del Temps

  Trobareu informació i recursos sobre les polítiques desenvolupades per administracions públiques a diferents indrets de Catalunya, Europa i la resta del Món,  publicacions impulsades per les universitats i grups de recerca,  un espai de biblioteca  i videoteca.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/labtemps.jpg
 • Pacte del Temps de Barcelona

  "Un compromís de ciutat per una organització del temps més saludable, igualitària i eficient". El Pacte del Temps de Barcelona és un acord de ciutat que promou la realització d’actuacions per a que les persones visquin i organitzin el seu temps de vida quotidiana segons les seves necessitats en un marc col·lectiu de convivència.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/548x278px_cat1.jpg
 • Acte de lliurament del premi 2020

  Els guardons es van lliurar el 15 de juny en un acte pensat per reconèixer els canvis organitzacionals en un any en què han estat especialment necessaris.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/usos_548x280px_2.jpg
 • Convocatòria de subvencions 2021

  Publicada la resolució definitiva de la convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/ajbcn_subvencions2021_555x312_1.jpg
 • Guia pràctica de serveis "Barcelona mai s'atura"

  Davant la crisi econòmica provocada per la covid-19, s’ha editat la guia ‘Barcelona mai s’atura: Guia pràctica de serveis’, un material pràctic que reuneix 55 mesures que ha engegat el consistori sobre ajuts i iniciatives que donen suport al teixit empresarial, emprenedor i econòmic de la ciutat.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/banner_555x312_cat.jpg
 • La Barcelona Time Use for a Healthy Society arrenca la campanya per uns usos del temps saludables en temps de Covid-19

  La Barcelona Time Use for a Healthy Society és una iniciativa per a l’impuls internacional de les polítiques de salut i benestar relacionades amb l’ús del temps.

  En temps de confinament, arrenca una campanya per una organització del temps que respecti el rellotge biològic, que permeti compartir temps de qualitat i gaudir de les petites coses.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/campanya_time_use.png
 • Pacte per a la Reforma Horària

  Usos del Temps. Álvaro Porro, nou Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona signa el Pacte per a la Reforma Horària

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/pacte_reforma_horaria.jpg
 • Estudi sobre provisió de les cures i la llar

  El document analitza diferents models d’intervenció que promoguin la dignificació i sostenibilitat d’aquests serveis.

  https://ajuntament.barcelona.cat/tempsicures/sites/default/files/destacatestudicures.jpg

Notícies

dv., 17/09/2021 - 09:10

Un reconeixement per impulsar la innovació en l’organització del temps

Fins el 2 de novembre de 2021 les empreses poden presentar candidatura pel Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps, que pren una actualitat renovada amb la tornada a la normalitat.

dv., 01/10/2021 - 09:42

Barcelona reprèn aquest curs l’activitat de Patis Escolars Oberts al Barri

Obren cinquanta-tres patis distribuïts en els deu districtes de la ciutat

dl., 27/09/2021 - 14:08

Salut, pobresa de temps i desconnexió digital, els eixos principals del Congrés Mundial de Recerca en Usos del Temps i la Time Use Week

S’obren les inscripcions a la Time Use Week i al Congrés Mundial de Recerca en Usos del Temps, que se celebrarà presencialment a Barcelona del 25 al 29 d’octubre

Llegeix més

Destacats del Web

 
 • Pacte del Temps

  Pacte del Temps

  Vol recollir els acords entre l'administració, les organitzacions i la ciutadania per promoure la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través de la millor gestió del temps.

 • Temps per compartir

  Temps per compartir

  Informació d'iniciatives cíviques sorgides del moviment veïnal que tenen en la seva base valors com la solidaritat, la reciprocitat o la cooperació i contribueixen a la transformació de la societat en camps com la gestió del temps i el reforç dels vincles entre les persones.

 • Xarxa d'Empreses

  Xarxa d'Empreses

  Amb el suport de l'Ajuntament, un creixent grup d'empreses treballen en xarxa per promoure i intercanviar experiències entorn d'una nova organització del treball que fa possible l'harmonització del temps personal, laboral i familiar.

 • LabTemps

  LabTemps

  Un banc de recursos amb documents, enllaços i notícies, elaborats per institucions d'àmbit nacional i internacional, que aporten informació sobre l'evolució de les polítiques de temps i de les cures, que anirem ampliant progressivament.