Activitats de la Xarxa

imatge participants al debat

Les empreses NUST Criteria, Henkel Ibérica i creaRSA presenten les seves bones practiques en desconnexió digital

Jornada Temps treball 2019

Com serà el futur del temps de treball? Més teletreball, més conciliació corresponsable, homes cuidadors i desaparició del temps i l’espai a l’hora de treballar. Aquestes són les principals conclusions extretes de la Jornada Anual “El futur del Temps de treball”, en la qual hi van participar nombrosos experts i empreses compromeses amb els nous usos del temps.

Taller virtual “Teletreball en temps de COVID-19 i més enllà”

Data: 16 de juny de 2020.

El taller virtual “Teletreball en temps de COVID-19 i més enllà” va ser un espai d’intercanvi de bones pràctiques i experiències entre les empreses NUST.

Banner trobada virtual: Com innovar en un moment de canvi?

Trobada virtual #SeguimosConectando per parlar sobre innovació i canvi, co-organitzada per la Fundació KIMbcn amb la col·laboració de diverses empreses i iniciatives, entre elles la Xarxa d’Empreses NUST (Nous Usos Socials del Temps)

Jornada Virtual “El futur del temps de treball”

El dimarts 29 de setembre de 2020 de les 10h a les 12:15h se celebrarà la Jornada Virtual El futur del temps de treball on s’entregarà el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps. Les inscripcions ja estan obertes.

Trobada de les empreses del Grup Motor de la Xarxa NUST i 2a edició del Programa de Mentoria en Organització del Temps de Treball

Data: 25 d’octubre de 2019. Trobada de les empreses del Grup Motor de la Xarxa NUST i 2a edició del Programa de Mentoria en Organització del Temps de Treball

Taller de corresponsabilitat

Data: 9 de maig de 2019. Taller “Foment de la corresponsabilitat de gènere a les empreses” per reflexionar sobre com ens organitzem per tal de conciliar el temps tant a la feina com a casa, així com la importància d’una conciliació corresponsable.

Jornada Anual i 7a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps

Data: 18 de març de 2019. La Jornada “Avancem cap a una organització del temps de treball més saludable, igualitària i eficient” va comptar amb una assistència de 170 persones. L’acte, a més del lliurament del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps – 7a edició, va incloure diferents espais: el cafè-networking inicial, la conferència inaugural i un diàleg sobre l’impacte de les mesures d’organització del temps a les empreses.

Imatge del taller de voluntariat corporatiu

Data: 2 d’octubre de 2018. Taller d’intercanvi entre empreses on s’ha reflexionat sobre quines són les millors estratègies per a desenvolupar projectes de voluntariat a les empreses.

Data: 1 de juny de 2018
Trobada de totes les empreses de la Xarxa NUST per a conèixer el nou Pacte del Temps i les actuacions de deu organitzacions membres que es comprometen amb el Pla d’Acció 2018/2019 del Pacte del Temps de Barcelona.

Pàgines