Convocatòria de subvencions

Publicació de la convocatòria general de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per l’any 2021.

L’Ajuntament de Barcelona publica la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat. El període de presentació de sol·licituds està comprès entre els dies 7 al 27 de gener de 2021 ambdós inclosos.

Podeu consultar les bases generals i condicions específiques de cadascuna de les línies de subvenció i tota la informació i documentació necessària relacionada amb la convocatòria al web de l’Ajuntament de Barcelona.

En l’àmbit temàtic de Programes de Temps, (lletra Q) es distingeixen dos modalitats  diferenciades i que tenen com a objectiu:

Qa) Promoure accions per una organització del temps més saludable, igualitària i eficient a les organitzacions.

Qb) Actuacions i serveis per conscienciar sobre el fet que els usos del temps són un factor clau per al benestar quotidià de les persones.

Per informar-vos de la convocatòria específica de l’àmbit de Programes de Temps, s’organitza una sessió informativa virtual el proper dia 14 de gener de 17:00 a 18:30 hores. Facilitarem l’enllaç en el moment de la inscripció.

En cas de voler participar en aquesta sessió informativa cal confirmar assistència, especificant nom i cognoms de les persones assistents així com l’entitat a la qual representen, enviant un correu electrònic a l’adreça laboratorideltemps@bcn.cat

Paral·lelament, també s’ofereixen dues sessions formatives en línia específiques pel Criteri de valoració d'Igualtat de Gènere, els dies:

  • 13 de gener, de 17 a 20 h.
  • 19 de gener, de 10 a 12 h.

Adjunt trobareu una diapositiva informativa d’aquestes sessions. L'enllaç es facilitarà en el moment de la inscripció prèvia, enviant correu electrònica a: transversalitat_genere@bcn.cat

Trobareu més informació sobre els requisits i criteris de puntuació al llibret de la convocatòria (s’adjunta enllaç aldocument) així com a l’enllaç  al web de subvencions de l’Ajuntament.

Convocatòria de Subvencions 2021
Enllaços relacionats: