Jornada anual

Una jornada lúdica i festiva, per conèixer de més a prop com funciona aquesta iniciativa veïnal que promou l’intercanvi d’habilitats entre els membres sense utilitzar diners. 

Més de dues mil veïnes i veïns participen de la 1a Festa del Temps, una trobada lúdica i festiva organitzada pels propis Bancs de Temps que va tenir lloc a la plaça Sóller del barri de Porta (Nou Barris) durant tot el dissabte 4 de juny de 2016.

imatge del públic assistent a la jornada

El Palau Macaya va acollir, el dissabte 28 de novembre, les jornades que anualment organitza l'Associació Salut i Família, centrades en tractar diferents qüestions sobre els Bancs de Temps.

Els passats 16 i 17 d'octubre van tenir lloc les jornades que anualment celebra l'Associació Salut i Família, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. Emmarcades aquest any en els actes commemoratius de l'Any de la Família, van posar èmfasi en la contribució que fan els bancs del temps a la conciliació entre la vida personal, laboral i familiar dels ciutadans. Tallers i conferències van comptar amb un públic interessat en la gestió dels bancs del temps d'arreu del país.

El Programa de Temps i Economia de les Cures de l'Ajuntament de Barcelona participarà a les jornades internacionals que es celebraran a Barcelona el 24 i 25 d'octubre. Dos dies de tallers i ponències que tenen com a objectiu oferir espais de formació, intercanvi i suport als gestors i usuaris dels Bancs del Temps. Es presentaran entre d'altres experiències el projecte anglès Time Banks. Les Jornades estan organitzades per l'Associació Salut i Família, que amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona coordina els Bancs del Temps de la ciutat.

El passat 19 d'octubre del 2012 es van celebrar a l'espai jove La Fontana la "XII Jornada dels Bancs del Temps i Ciutadania Activa" organitzada per l'Associació Salut i Família amb el recolzament de l'Ajuntament de Barcelona, en el marc de les trobades anuals per analitzar i difondre les innovacions més destacades a nivell nacional i internacional sobre els Bancs del Temps.