Jornades i congressos

Alguns dels esdeveniments on hem pariticipat o organitzat darrerament són:

rètol conferència IATUR

L’Associació Internacional de Recerca en Usos del Temps (IATUR), va celebrar el 43è congrés mundial a Barcelona del 27 al 29 d’octubre, dins dels actes que formen part de la Time Use Week (Setmana dels horaris).

Ponents: Jornada: Mesures de Conciliació de la Xarxa Empreses Responsables

Organitzador: Barcelona Activa i Ajuntament de Barcelona, el 27 de febrer de 2020 a l’Auditori del Parc Tecnològic. El 27 de febrer de 2020 va tenir lloc la Jornada: Mesures de ConciliacIó en el marc del Programa Empreses Responsables de Barcelona, organitzada per Barcelona Activa a l’Auditori del Parc Tecnològic del carrer Marie Curie de  Barcelona.

Banner convocatòria Jornada Estrasburg

Organitzador: Tempo Territorial, el 7 i 8 de novembre de 2019 a Estrasburg. Sota el lema "Un temps propi, un dret per a tothom" l'associació francesa Tempo Territorial va organitzar els dies 7 i 8 de novembre “Les Temporelles”, unes jornades per compartir experiències sobre la gestió dels usos del temps en diferents països d'Europa.

Ponent Carme Carrera: III Simposi Internacional: Cura i Negligència en l’Entorn Familiar

Organitzador: Institut d’Estudis Superiors de la Família de la Universitat Internacional de Catalunya, el 20 de novembre de 2019 a la UIC. Carme Carrera, tècnica de programes de temps de l’Ajuntament de Barcelona, va participar en el Simposi explicant les bones pràctiques de l'Ajuntament de Barcelona per assolir una organització del temps més saludable, igualitària i eficient.

Participants a la 41a edició del Congrés anual de la IATUR a Washington

Organitzador: International Association for Time Use Research (IATUR), del 10 al 12 de juliol a l’American University de Washington DC. La 40a Conferència de la International Association for Time Use Research (IATUR) divulga tots els continguts exposats, entre ells la presentació del Pacte del Temps de Barcelona i la Xarxa d’Empreses NUST.

ponente: Por unos horarios más saludables y productivos en las organizaciones

Organitzador: Barcelona Activa Barcelona, 13 de juny de 2019. A la Fira de Barcelona, en el marc del BizBarcelona va tenir lloc l’activitat “Per uns horaris més saludables i productius a les organitzacions”, on es van donar a conèixer diferents eines per a una millor gestió del temps.

Ponent Carme Carrera: Jornada de Conciliació i Treball de Tudela

Organitzador: Ajuntament de Tudela, 22 d’octubre de 2018 a Tudela (Navarra). El 22 d’octubre de 2018 va tenir lloc la Jornada: II Pacte per la Conciliació de la Vida Laboral, Familiar i Personal organitzat per l’Ajuntament de Tudela per donar a conèixer experiències de bones pràctiques en conciliació i corresponsablilitat.

Ponent Sara Berbel:40a Conferència de l'Associació Internacional d'Investigació sobre Ús del Temps (IATUR)

Organitzador: International Association for Time Use Research (IATUR). Octubre de 2018 a l’Acadèmia Hongaresa de Ciències de Budapest. La 40a Conferència de la International Association for Time Use Research (IATUR) divulga tots els continguts exposats, entre ells la presentació del Pacte del Temps de Barcelona i la Xarxa d’Empreses NUST.

Organitzador: Ajuntament de Barcelona. 
Barcelona, 23 i 24 de març de 2015 
El Programa de Temps i Economia de les Cures ha convidat a Christian Felber a presentar el seu model econòmic que té com a objectiu centrar el creixement econòmic en la creació de formes que afecten a la societat i la regulen d'una manera holística.

Els dies 7 i 8 de juliol el Programa de Temps i Economia de les Cures va participar a la 5a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, amb la presència d'un estand a la Fira RSC al Born Centre Cultural i amb l'organització del diàleg "Conciliació de la vida familiar i laboral: cost o inversió?", celebrat a l'Arxiu da la Corona d'Aragó.

Organitzador: Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats
Barcelona, 28 de maig de 2013

La jornada preten explorar noves organitzacions del treball en moments de crisi, va comptar amb la presencia de Manuel Ortigao, director de recerca de Eurofound que va per presentar l'estudi Organització del treball i innovació. Estan disponibles els vídeos de les intervencions, les presentacions dels ponents i links a llocs web dels Gaes, Barcelona Forum District, Great Place to Work i ABD participants a la taula rodona que va tancar la jornada.

Idioma: Català
El passat 11 de juliol de 2012 va tenir lloc al Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona la conferència "El temps de la gent gran" a càrrec del Sr. Ignacio Buqueras i Blanch, President de la Comissió Nacional per a la Racionalització dels Horaris Espanyols, el tema central de l'encontre va ser l'ús del temps després de la jubilació. Irma Rognoni, Regidora de Família, Infància, Programa de Temps i Economia de les Cures i Discapacitats i la Sra. Assumpció Roset, Comissionada d'Alcaldia de la Gent Gran de Barcelona, varen obrir l'acte emmarcat en les activitats de celebració de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions 2012.

 

Organitzador: Ajuntament de Barcelona 
En el marc de les trobades presencials de la Xarxa d'Empreses en NUST tingué lloc aquesta jornada, l'objectiu de la qual ha estat posar de manifest el paper que juguen les TICs com a eines per posicionar-se en el mercat virtual i donar a conèixer nous models de relació professional i empresarial en aquest entorn. Els documents estan disponibles per a la seva consulta i les sessions es poden veure en streaming a la web de la xarxa.