Programa de Mentoria en Organització del Temps

El Programa de mentoria promou que empreses amb expertesa i trajectòria reconeguda en l’àmbit de l’organització del temps aportin el seu coneixement, experiència i recolzament a empreses que volen aprendre i avançar en aquest àmbit, de forma voluntària i personalitzada.

És una iniciativa impulsada per la Xarxa d’Empreses NUST en el marc del Pacte del Temps de Barcelona. Compta amb l’assessorament i expertesa de Barcelona Activa: el Barcelona Mentoring Program (basat en el Venture Mentoring Service del MIT) i el Women Mentoring Program.

Característiques de l’empresa mentora

  • Té expertesa en organització del temps (flexibilitat horària, e-treball, conciliació, corresponsabilitat, etc.).
  • Té una trajectòria en organització del temps (plans, eines, documentació, indicadors d’avaluació, etc.).
  • Vol participar de forma voluntària per transferir el seu coneixement a altres empreses.
  • Disposa d’una persona de referència amb expertesa (ex. Responsable de RRHH, Director/a general) i disponibilitat per assistir a les reunions presencials.
  • Estableix un acord de confidencialitat.

Característiques de l’empresa mentorada

  • Vol aprendre/ avançar sobre la política global d’organització del temps o d’alguns àmbits en concret (flexibilitat horària, e-treball, conciliació, corresponsabilitat, etc.).
  • Té una proposta de projecte o esborrany de document sobre el tema en el que sol·licita la mentoria.
  • Disposa d’una persona de referència amb poder de decisió (ex. Responsable de RRHH, Director/a general) i disponibilitat per assistir a les reunions presencials.
  • Té el compromís d’elaborar un pla de millora al llarg de la mentoria amb voluntat d’implementar-lo.

Empreses mentores: Aigües de Barcelona, Softmachine, TBS, Hospital Plató, Unió de Mútues, MCSS núm. 267 i Fundació Joia.

Empreses mentorades: Fundació Germina, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Casal dels Infants per l’Acció Social als Barris, Abacus, Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Cataunya i Accent Social.

Empreses mentores: Aigües de Barcelona, Softmachine, Criteria, KIM, SGS Tecnos i TBS.

Empreses mentorades: Can Cet, Oxfam Intermon, Amics de la Gent Gran, Fundació Pare Manel, AREP i Insercoop.