Videoteca

Recull de vídeos que ofereixen visions interessants i diverses sobre la gestió del temps de treball, familiar, personal i social.

Temes: Usos del Temps- Infància.
Autor: Institut Infància i Adolescència, 2017
Durada : 51:26
Sinopsi: La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, i la directora de l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona, Maria Truñó, presenten els resultats de la primera enquesta subjectiva feta a 4.000 nens i nenes de la ciutat de Barcelona.

Tema: Horaris - Noves tecnologies - Ús del temps 
Autor: CCCB 
Durada: 01:34:36 
Sinopsi: Hartmut Rosa especialitzat en la sociologia del temps i la formació de les identitats de com l'accés al coneixement i la informació ens crea la sensació d'acceleració i d'inaccessibilitat al món.

Tema: Horaris - Noves tecnologies - Ús del temps 
Autor: CCCB 
Durada: 01:36:43 
Sinopsi: La conferencia del periodista i economista Salvador Cardús obre el cicle El nostre temps, amb el que el CCCB inicia el debat sobre l'ús del temps i l'influència del rellotge a la nostra societat.

Tema: Horaris - Noves tecnologies - Ús del temps 
Autor: CCCB 
Durada: 01:20:52 
Sinopsi: La sociòloga Judy Wajcman reflexiona sobre com la cultura digital ha canviat el concepte de temps i a la vegada ens ha canviat a nosaltres mateixos.

Sinopsi: Capitol de Salvados centrat en els models de conciliació a Espanya i Suècia. Incideix en la paritat i el benefici social de la criança i la conciliació.

Tema: Horaris escolars – Conciliació
Autor: Fundació Jaume Bofill
Durada: 00:06:59
Sinopsi: Entrevista a Elena Sintes autora de l'estudi "A les tres a casa? L'impacte social i educatiu de la jornada escolar". L'autora presenta els principals temes tractats al seu llibre. Relació entre horari escolar i resultats acadèmics, conciliació familiar i escola i diversitat d'horaris a Europa i Espanya.

Tema: Ús del temps
Autor: El Ser Creativo, 2010
Durada: 00:22:32
Sinopsi: Participació de Carl Honoré al "I Congreso de Mentes Brillantes" celebrat a Málaga l'any 2010. 21 líders d'opinió, 21 minuts cada un. El creador del concepte "slow" va parlar d la seva teoria de l'ús del temps.

Tema: conciliació
Autor: CNN+
Durada: 00:08:05
Sinopsi: Iñaki Gabilondo entrevista a la Catedràtica de Política de Família de la universitat Complutense de Madrid, repassen les polítiques de conciliació espanyoles i europees. podeu veure la segona part de l'entrevista al canal youtube del LabTemps

Tema: Ús del temps
Autor: La Casa encendida
Durada: 00:02:50
Sinopsi: Entrevista amb Angeles Duran, catedràtica de Sociòloga, amb motiu de la presentació d'un dels seus llibres a la Casa encendida.

Tema: Ús del temps
Autor: UOC
Durada: 1:22:07
Sinopsi: Conferencia d'Iñaki Bustínduy, soci consultor de l'empresa H&B Human & Business i membre de la Xarxa NUST, sobre la percepció del temps i l'ús que en fem, entorn al seu llibre "La gestió del temps"

Tema: Conciliació
Autor: Badalona Comunicació
Durada: 00:05:51
Sinopsi: La coach revisa la problemàtica a la que fan front les dones treballadores per conciliar la seva vida laboral i familiar, aportant un recorregut històric.

Tema: Bancs del temps
Autor: bcn.cat
Durada: 00:02:13
Sinopsi:Presentació del banc del temps de Poblenou amb motiu dels seu 5é aniversari, celebrat l'any 2011