11a edició del Premi, any 2022

La 11a edició del Premi arriba en temps de canvis. Aquests últims anys han augmentat els esforços de les organitzacions per facilitar que les persones treballadores puguin gestionar-se millor el temps i alhora millorar l’organització interna del temps de treball. En aquest nou paradigma, Barcelona vol reconèixer, promoure i divulgar aquestes mesures enfocades a un millor equilibri entre el temps laboral, familiar i personal.

El Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps admet candidatures d’organitzacions que tinguin programes o bones pràctiques que tinguin per objectiu la corresponsabilitat de gènere, equilibri entre el temps personal i professional, teletreball i canvi organitzacional, dret a la desconnexió digital, compactació de jornada, allargament dels permisos de maternitat i paternitat, reducció del temps de treball amb igual salari, horaris i àpats saludables, gestió de la diversitat o altres resultats d’una gestió del temps igualitària.

El jurat, format per persones expertes i representants dels àmbits econòmic, empresarial, de comerç, sindical i del món acadèmic rellevants de la ciutat, premiarà les empreses en funció de la seva categoria:

  • Micro, empreses de menys de 10 persones treballadores
  • Petita, empreses a partir de 10 persones i fins a 50
  • Mitjana, empreses de més de 50 persones i fins a 250
  • Gran, empreses a partir de 250 persones.

A més a més, si s’escau hi haurà una menció especial a una empresa de la Xarxa NUST.

Participar-hi és molt senzill: només cal emplenar el formulari de presentació de candidatures i presentar-ho a través de l’Oficina Virtual de Tràmits. (veure enllaç adjunt)

Ho podeu fer a partir del dijous 15 de setembre i fins al dimarts 15 de novembre de 2022.