Barcelona premiarà per setena vegada les empreses i organitzacions més innovadores en l’aplicació de mesures de conciliació i temps.

L’1 d’octubre s’obre la convocatòria de la 7a edició del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps de l'Ajuntament a Barcelona. Les candidatures es podran presentar fins el 31 d'octubre de 2018.

El Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps pretén reconèixer públicament la tasca de les empreses de la ciutat que incorporen en el seu pla de treball mesures innovadores en gestió del temps, conciliació i corresponsabilitat.

És una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona que, alineada amb una de les finalitats del Pacte del Temps de Barcelona, es proposa impulsar en les organitzacions una nova cultura del temps que fomenti uns models més eficients i més respectuosos amb les persones i que, alhora, comporti l’obtenció d’uns resultats més satisfactoris i propiciï un desenvolupament basat en criteris sostenibles.

Al llarg de les primeres sis edicions han estat premiades vint-i-sis empreses de diferents mides i sectors d’activitat amb seu a Barcelona o a l’àrea metropolitana: UOC, Abacus, Casamitjana, Gaes, Criteria, SGS Tecnos, Metropolis CET, VertiSub, isardSAT, Vortex, Unipresalud, Fundació Joia, Softmachine, La Ciutat Invisible, Henkel Ibérica, SEAT, UPCnet, ABD, Eticas Research & Consulting, TBS Saro i Arroyo Solucions de Negoci, Grup Ametller Origen, UPF Barcelona School of Mangement, Fundació Els Tres Turons, Global Planning Solutions, Cooperativa el Risell i Knowledge Innovation Market.

El jurat, que està format pels representants de catorze entitats rellevants de la ciutat, valora en les empreses candidates, el seu compromís amb l’equilibri en l’ús del temps dins la seva organització i la seva aportació a innovar, avançar i sensibilitzar la societat en una gestió del temps més saludable, igualitària i eficient.

Es premiarà els guanyadors amb un vídeo de divulgació de les mesures triomfadores de cada empresa, un diploma institucional de reconeixement i un guardó dissenyat per l’alumnat de Modelisme Industrial de l’Escola Massana i produït pels col·laboradors de la Fundació ECOM i la Fundació Estimia.