Jornada Virtual “El futur del temps de treball”

El dimarts 29 de setembre de les 10h a les 12:15h se celebrarà la Jornada Virtual El futur del temps de treball. La Jornada comptarà amb una conferència inaugural, un diàleg sobre conciliació corresponsable i l’entrega del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2019.

La Jornada Anual va haver de posposar-se degut a la situació de confinament causada per la Covid-19. Tot i així, aquesta mateixa situació de confinament ha posat de manifest la importància de l’ús del temps i de repensar-ne l’organització; és per això que aquest any l’Ajuntament de Barcelona ha optat per realitzar la Jornada Anual en format virtual.

La jornada comptarà amb l’assistència de Jaume Collboni, Primer Tinent d’Alcalde d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona; Sara Berbel, Gerent Municipal de l’Ajuntament de Barcelona; i Félix Ortega, Director General de Barcelona Activa.

Al llarg de la Jornada, moderada per la periodista Marta Càceres, tindrà lloc la conferència inaugural de la mà d’Oscar Vargas, investigador d’Eurofound. Vargas parlarà sobre l’Organització del temps de treball en l’era digital: els efectes del teletreball i les noves tecnologies de la informació i la comunicació en l’àmbit laboral.

També hi haurà un espai de diàleg sobre la conciliació corresponsable a les empreses, amb la participació de Paco Abril, investigador del projecte europeu “Men in care. Workplace support for caring masculinities”, i tres empreses pertanyents a la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps) que impulsen la corresponsabilitat: RACC, Unió de Mútues i Penguin Random House.

L’acte finalitzarà amb l’entrega del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2019, encapçalada per Álvaro Porro, Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a més informació sobre la Jornada podeu consultar el programa i inscriure-us-hi seguint els enllaços relacionats.